Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ad Miroslav Cestr:

Váš příspěvek mám zčásti překryt reklamou, takže moje reakce nemusí být úplná.

Nebudu jmenovat, zbytečně bych budil prázdné vášně. Tak jako vystudování náročné medicíny z vás lékaře neudělá, tak vystudování politologie z vás nejspíše také politologa neudělá. Praxe je nejdůležitější. A nejhorší je, že kdo umí, pracuje, kdo neumí, učí.

Proč nebudu jmenovat a proč bych budil vášně? Většina politologů má své občanské politologické postoje, důvěřuje určitému politologickému směru a preferují některé politické strany. Tím vyvolávají negativní emoce u nositelů opačných ideologií. Vážím si politologa, který dokáže odehlédnout od politických ideologií, který dokáže hodnotit člověčinu našich politiků a jejich reálný dopad jejich aktivit do našeho života.

Nebudu jmenovat, protože nechci rozvíjet neplodnou diskusi! Jen varuji před ideologickým poklonkováním komukoliv. Od Faltýnka je moudré, že se nenechá tlačit k probouzení nejrůznějších vášní zařazováním se do pravolevého politického spektra. Zvláště v době, kdy "pravičáci" brání rozvoji střední vrstvy, zvyšují daně, nedělají reformy, aby nenarazili, a "levičáci" to pak musí korigovat zprava. Ona ta naše politická scéna je hodně divná. Proč? Naši politici ztratili smysl pro pravdu, smysl pro službu občanům, ODS a ČSSD proti sobě mobilizují, aby po volbách zradili svoje voliče. To je neodpustitelné. Zvláště když důsledky toho neseme dodnes.

:-)

1 0
možnosti
MC

Napsal jste toho opravdu mnoho, ale bohužel nic praktického ani učeného. Zapomínáte podotknout, že mnozí praxi získávají výchovou a intelektem a již v raném věku dokáží více než-li mnozí celoživotní praktici sociálního hodokvasu upínající se na lídry, které uctíváme.:-)

0 0
možnosti

Ano, pane Hledík.

Omlouvám se, že je mi znemožněno reagovat pod Vaším článkem.

Máte pravdu. Politici ANO jsou jedině srozumitelní, pravdiví a poctiví politici.

ODS, TOP 09 a ČSSD nás svým klientelismem táhli ke krachu!

:-)

0 2
možnosti
Foto

S hodnocení ANO jste podle mne dost vedle.

1 0
možnosti

Ad Miroslav Cestr:

Kvůli reklamě je mi znemožněno dobře číst příspěvky a reagovat na ně normální cestou. Omlouvám se, že reaguji takto.

Babišovo hnutí ANO má mezi sebou především pravicové politiky. Protože jsme jim dali méně hlasů než ČSSD, musí se ANO s odporem podřizovat rozhazovačné politice ČSSD a pak pro jednodušší diváky vypadají jako levičáci. V tomto smyslu nejvíce křičí odeesáci a topáci, ale i někteří politologové takto nahrávají těmto zkorupovaným stranám...

:-)

0 2
možnosti
MC

Velmi Vám děkuji, že jste mi zařadil do vašeho žebříčku lidské vnímavosti. Pokud se budeme bavit o politologii. Byl bych moc rád, kdyby jste mi jmenoval alespoň jednoho objektivního politologa rozprostírajícího se na obrazovce naší veřejnoprávní televizi.:-)

1 0
možnosti

Omlouvám se za zvrhlost mého příspěvku.

Jeho příčina tkví v nemožnosti přečíst si příspěvek předchozí...

!

?

!!

?

!!

0 2
možnosti
MC

Bezesporu jediné co Andreji nelze upřít je, že je v Ano jediný a "nejlepší". Ovšem musím podotknout, že neměl zakládat toto hnutí, ale měl vstoupit do sociální demokracie, neboť to je tvrdý socialista. To Bohuslav musí žárlit jak Andrej pohlcuje mužíky z ČSSD, kteří se pouze pomalejší diplomatickou cestou snaží o totéž blaho našeho lidu. Je zcela logické, že na sjezdu se tak vehementně zakousl do jejich lídrů se kterými by jinak musel soutěžit na politickém poli v jedné straně v dlouhém časovém horizontu, což je pro muže s jeho minulostí a podnikatelskými záměry zcela nepřijatelné.

1 1
možnosti
Foto

jste úplně mimo, samé klišé neustále dokola, ten Váš článek je účelový, nic nepřináší Rv!!

0 5
možnosti
JH

J76a97n 16H81l73e83d51í17k

28. 2. 2015 22:44

ze všech čs politiků hnutí ANO mluví srozumitelně a pravdivě,--   levice lže a korumpuje lid soudci počínaje a chudým slovenským cigánem  končíce

1 2
možnosti
Foto

"Pravdivě" prý. ;-D

Zavítejte a přečtěte si a poslechněte důkazy o jejich lžích.

1 1
možnosti
Foto

KARMA.

Ode mne ano, ten text je velmi výstižný.

Pro někoho jsou možná ministři a ANO čitelní a vidí protikorupční a úsporná opatření.

Já ne.

5 1
možnosti
JN

Od Vašeho PC je neuvidíte. Jak velkou máte firmu, kolik zaměstnáváte lidí, kolik odvádí vaše firma, nebo firmy do státní pokladny ? Babiš je zřejmě jeden z největších zaměstnavatelů v česku. Před volbami jsem na něj neměl pozitivní názor,byl jsem ovlivněn pliváním všelijakých Sobotků, Kalousků a jiných povedených národohospodářů, kteří se v česku předváděli dlouhá léta, pokazili co mohli a lidé jim pozvolna přestávají věřit, hledají něco jiného, protože horší už to asi nebude, spíše lepší. Pokud jsem Babišovi nedal hlas v těchto volbách tak v každých příštích můj hlas dostane. Přeji česku ještě alespoň deset dalších Babišů, plkalů je v česku dost.

1 7
možnosti

Promiň, ale karmu si nezasloužíš. Neklepeš hřebíček na hlavičku.

Skutečnost je taková, že ODS, ČSSD, TOP 09 a komunisté nás těžce zklamali. Zpronevěřili se svým politickým postojům, svým voličům a svému národu. Nebýt takového sprostého klientelismu, korupci a defraudacím, úsilím o nedemokratickou dělbu moci, úsilím o zotročení policie a justice (především odeesákem Ičkem!), kdyby z našich peněz nemizely stamiliardy korun, nikdy by žádné ANO nevzniklo.

Ty příčiny vzniku dneš "odborníky" uváděné jsou falešné, jsou hromadným pokřikem stran, které naši zemi přivedli k okraji propasti. Na rozdíl od toho politici ANO se jako jediní doopravdy postavili proti rozkrádání naší země, jsou nám srozumitelní, nelžou nám, nekradou, a tak mne nepřekvapí, že proti negativní, masivní, závistivé kampani nakonec, doufám, dostanou tolik hlasů, že již nebudou ovládáni rozhazovačnými sociálními demokraty, že budou svoji službu nám bez omezní pro nás dělat.

Na svém sjezdu se ANO plně postavilo na naši stranu obyčejných lidí a my obyčejní si jejich službu nesmí nechat vzít!

:-)

1 6
možnosti
Foto

Tak toto mohl napsat buď člen ANO/zarputilý příznivec a nebo člověk nereflektující současnou realitu.

4 1
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 639x
Student politologie FF UK

Seznam rubrik