Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J36a86r17a 25R62a34n54k

13. 4. 2015 3:24

Dobre napsane, karmaR^

0 0
možnosti
JR

J64a34n 21R74á63ž

11. 4. 2015 17:04

Když si před lety ( Kulturni revoluce v Číně vrcholila) Nixon potřásl rukou s Mao c' tungem, cely svět se tetelil blahem a mohl se přetrhnout chválou nad jeho stsatnickym počínáním, to se teď opakuje, když si Obama dal "pac a pusu" s Castrem.

Když jede Zeman do Číny dnes, kdy o partnerství s Čínou všichni žadoní, je skoro vlastizrádcem a když si jede podat ruku s Putinem, který je proti Castrovi výstavní demokrat, je kremlofob.

Aby se v tom čert vyznal!

2 1
možnosti
Foto

Z ,,CV" AUTORA.: ,,Student politologie FF UK"

A tedˇto ,,zrcadélko", že:

 Ve vysílání ČT se objevil ministr p. Zaorálek s tím, že je pravděpodobně ,,viníkem“, onoho ,,nedorozumění". Sdělil, že mu pan Shapiro během projednávání s ním ve věci jeho schůzky s prezidentem pravil, že by s p. prezidentem rád ,,cosi“ jménem své vlády vyjádřil a projednal. Co, to pan Zaorálek upřesnil. Tedy návštěvu M.Z. na oslavách konce II.WW v Evropě, jež budou pořádány v Moskvě. Zaorálek panu velvyslanci údajně poradil, aby to projednal přímo s M.Z.  Ovšem p.Zaorálek se též vyjádřil, že před tím, než došlo k oné předjednané schůzce s prezidentem, pozvala pana velvyslance do svého vysílání ČT. Tam své vyjadření pan velvyslanec sdělil dříve, než o této záležitosti jednal s prezidentem. Inu, pročpak se pak scházet na úrovni prezident- velvyslanec, když bylo již veřejně ,,tlumočeno“ panem velvyslancem ono ,,znepokojení“ v ČT, že? Jsou holt věci mezi nebem a zemí, i když tak moc divného na nich zas není. Zkrátka, kdo, kdy a proč, tedy v jakých souvislostech pana velvyslance pozval do ČT?! Mimochodem, okruhy otázek se s ,,hostem" dopředu předjednávají. O čem to svědčí? Říká se tomu cílená propaganda! Nakonec autor i to studuje, že8-oRv

4 3
možnosti
Foto

Zase se někomu pravda nelíbí.?8-o A proč asi;-D

2 1
možnosti

Jde o pana Shapira, nikoli Sharipa. Opravte si nadpis.

Jinak stavíte zajímavé dilema, buď Moskva či Peking nebo Washington. Co takhle zkusit Prahu?

6 2
možnosti
LW
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 639x
Student politologie FF UK

Seznam rubrik